کارکنان | اساتید | مدیر گروه

سه شنبه ۱ مهر ۱۳۹۹

همکاران پژوهشی سما سراسر کشور از طریق ویدئو کنفراس گردهم آمدند/تاکید بر مشارکت فعال و حداکثری دانش آموزان سمایی در رویدادهای علمی و پژوهشی

همسو با سیاستگذاری سازمان سما جهت حضور فعال و حداکثری دانش آموزان سمایی در رویداد های علمی و پژوهشی  و ارسال  بخشنامه ای با همین  موضوع ،جلسه ویدئو کنفرانسی با حضور دکتر آزادیان معاونت آموزش های فنی و حرفه ای، مهارتی و کاربنیان، دبیران اجرایی رویداد های معتبر علمی و پژوهشی و همکاران حوزه مدیریت پژوهشی سازمان برگزار  شد.
به گزارش روابط عمومی سما، در این جلسه مسئولان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان سما واحد ها و رابطان پژوهشی مدارس کشور از طریق ویدئو کنفرانس حضور داشتند.دبیران اجرایی سه رویداد علمی و پژوهشی ابن سینا ،تبیان و فرهیختگان سینا ضمن حضور در این جلسه، درخصوص ماهیت جشنواره ها،گرایش ها، نحوه ثبت نام، تخفیفات، تسهیلات و آموزش های آن برای شرکت کنندگان توضیحاتی ارائه دادند.
معاون آموزش های فنی و حرفه ای، مهارتی و کاربنیان در این جلسه ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص نحوه تخصیص بودجه پژوهشی مدارس، بر حضور باشکوه دانش آموزان سمایی در این رویداد ها تاکید کرد.
وی در ادامه ضمن تشکر از رابطان پژوهشی مدارس، مسئولان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان سما وهمکاران حوزه فناوری اطلاعات سما سراسر کشور، خواستار همکاری بیشتر رابطان پژوهشی مدارس با مسئولان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان سما شد.گفتنی است در این جلسه  70  نفر از همکاران معاونت های سما  حضور داشتند.

تاریخ خبر: -

منبع خبر: -